Taller mecànic Tuneu Castellterçol

Punt Oficial Eurorepar

Amb més de 50 anys d’experiència, ens hem convertit en un referent indiscutible en el món dels cotxes a la regió de Barcelona. Ens enorgulleix oferir una àmplia gamma de serveis especialitzats que cobreixen totes les necessitats del teu vehicle, des de mecànica fins a electrònica i diagnòstic.

Entenem la importància de mantenir el teu vehicle en òptimes condicions, per això el nostre equip de professionals altament qualificats esforça per proporcionar un servei de qualitat i atenció personalitzada a cada client que ens visita.

Des de reparacions de xapa i pintura fins a revisions periòdiques, ITV, manteniment de sistemes d’aire condicionat, canvi de pneumàtics i diagnòstic electrònic avançat, el nostre compromís és garantir que el teu vehicle rebi el millor tracte possible.

Ens enorgulleix ser un punt de referència fiable per als conductors de Castellterçol i els seus voltants, i estem compromesos a mantenir la confiança i satisfacció dels nostres clients en cada visita.

Confia en nosaltres per cuidar del teu vehicle com si fos el nostre. Visita’ns i descobreix per què som la elecció preferida de tants conductors a la zona!

Que t’oferim?